fbpx

ONS AANBOD

Startersadvies

Je wil gaan ondernemen maar je twijfelt welke vennootschapsvorm het best bij jouw activiteiten past? Je wil een vzw oprichten maar weet niet meteen welke formaliteiten je allemaal dient te vervullen? Wij geven je advies op maat zodat je zorgeloos van start kan gaan. We zorgen voor alle inschrijvingsformaliteiten, verlenen bijstand bij de opmaak van je financieel plan en zetten samen jouw administratie op punt.

Boekhouding

We verzorgen de volledige boekhouding van je onderneming of vzw van A tot Z. Ook analytische verwerking per project is mogelijk om een grondige opvolging te verzekeren of voor de opmaak van je subsidiedossier. We bezorgen je een online toegang tot de cijfers zodat je steeds zicht hebt op de actuele situatie. Als sluitstuk maken we de jaarrekening op in het toepasselijke schema en zorgen eveneens voor de neerlegging ervan binnen de wettelijke termijn.

Fiscaliteit

Op basis van de jaarrekening stellen we de toepasselijke belastingaangifte op voor je onderneming of vzw met de nodige aandacht voor fiscale optimalisatie. We adviseren gepast inzake voorafbetalingen en voor zelfstandige ondernemers maken we jaarlijks ook een raming op van de sociale bijdragen. Verder vervullen we alle btw formaliteiten en kan je bij ons ook terecht voor je aangifte personenbelasting.

Support

Heb je nood aan tijdelijk ondersteuning voor het verwerken van je administratie of zoek je een tijdelijke vervanging op je financiële afdeling? Dan kan je ons steeds contacteren voor freelance opdrachten. Twijfel je aan bepaalde zaken waarmee je onderneming of vzw wordt geconfronteerd op boekhoudkundig of fiscaal vlak? Dan kan je bij ons ook terecht voor éénmalig advies. We bespreken je situatie in detail en bezorgen je nadien een uitgebreid rapport met alle aandachtspunten.

Juridisch advies

Je kan steeds bij ons terecht voor eerstelijnsadvies met betrekking tot vennootschapsrecht en sociale wetgeving. We bieden ook ondersteuning in het opstellen van de nodige documenten voor wettelijke publicaties. We beschikken verder ook over een uitgebreid netwerk van juristen voor vragen met betrekking tot specifieke rechtstakken.

Scroll to Top