fbpixel

Wie we zijnOver ons

Meer dan cijfers alleen

Of je nu een starter bent of een doorgewinterde ondernemer, iedereen heeft nood aan een boekhouder die meer ziet dan alleen de cijfers.

Makofisc biedt boekhoudkundig, fiscaal en financieel advies, in overeenstemming met onze missie.

  • Wij zien samenwerkingen niet als relaties ’tussen klant en leverancier’, maar als echte partnerships.
  • Wij nemen onze adviserende rol heel serieus en werken proactief zodat jij op het juiste moment over de juiste informatie beschikt.
  • Door ons in te schakelen, laat je een groot deel van je ‘zorgen’ aan ons over. En dat in het volste vertrouwen. Zo zet jij je dagelijks voluit in voor je zaak, terwijl wij je achter de schermen ondersteunen.
  • Makofisc is betrokken bij je zaak, alsof het de onze was.

Zo maken wij het verschil

Wij willen een betrokken partner zijn want met loze beloftes is niemand gebaat.

Hoe we dit aanpakken?

  • Tijdens een diepgaand kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie volledig in kaart.
  • Daaropvolgend stellen we een compleet en gepersonaliseerd pakket samen: van oprichting en boekhouding tot fiscale aangiftes, optimalisaties en bijstand bij controles.
  • We brengen je tijdig op de hoogte van alle deadlines.
  • We durven mee vooruit te denken en je te ondersteunen in het ontwikkelen van een lange termijnvisie doorheen alle fases van je onderneming.
  • Op ons digitale platform verwerken we facturen en documenten en archiveren we je dossier. Dankzij de vlotte digitale werkwijze, maken we tijd vrij voor simulaties en kunnen je op die manier proactief adviseren.
  • Het effect van die persoonlijke betrokkenheid? Wij kunnen je dossier grondig optimaliseren. We kennen je bedrijf immers door en door.

The making of...

Makofisc werd opgericht door Koen Masschelein:

“Na mijn bachelorstudies Accountancy & Fiscaliteit en postgraduaat Fiscale Wetenschappen bouwde ik aan mijn carri√®re als hoofd van de boekhouding bij een gevestigde culturele organisatie. Nadien was ik enkele jaren werkzaam bij een boekhoudkantoor gespecialiseerd in vzw’s en co√∂peraties. Sinds ik met Makofisc mijn eigen kantoor opstartte, kwamen er steeds meer profit-klanten bij, voornamelijk uit de horeca en e-commerce.”

“Ik sta voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Een belofte die ik beschouw als een principezaak om ze in te lossen.”

“Mijn betrokkenheid houdt ook in dat ik mezelf continu bijschool, om zo mijn klanten de meest recente en correcte informatie te bieden. Je kan me boeken voor infosessies en opleidingen, omdat niets mij meer plezier geeft dan mijn vakkennis te delen.”

Netwerk en kwaliteitscontrole

Als financieel adviseur hechten we veel waarde aan permanente bijscholing om steeds op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen rond fiscaliteit en relevante wetgeving. Alleen zo kunnen we jou correct adviseren.

We hanteren bovendien een strikte beroepsethiek. Dankzij discretieplicht en professionele bekwaamheid garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening. Ons kantoor is verbonden aan het beroepsinstituut ITAA, dat instaat voor de kwaliteitscontrole van boekhouders en fiscalisten.

Daarnaast werken we nauw samen met een uitgebreid netwerk van specialisten in allerhande sectoren en doen we beroep op vaste freelancers die allemaal de fundamentele waarden van Makofisc onderschrijven en uitdragen.

Wil je een boekhouder waarmee het klikt?

Maak vrijblijvend kennis met Makofisc en vind de ondersteuning die je zoekt.