fbpx

ONZE TARIEVEN

Je vraagt je ongetwijfeld af hoeveel dat allemaal precies moet kosten?

Om jouw concrete situatie in kaart te brengen, nodigen we je graag uit voor een eerste vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we op welk vlak we ondersteuning kunnen bieden en wat jouw behoeftes zijn inzake tussentijdse opvolging en rapportering.

We bezorgen je vervolgens een op maat gemaakte offerte waarbij we een inschatting maken van het aantal benodigde uren om jouw dossier te verwerken. Die offerte kan je later steeds vergelijken met de geleverde prestaties.

Je ontvangt van ons voor alle prestaties trouwens een transparante factuur met gedetailleerde timesheet. Zo heb je steeds zicht op welke werkzaamheden wanneer precies werden uitgevoerd.

Indien gewenst werken we op basis van een forfait waarin de basisopdrachten vervat zitten. Dit heeft als voordeel dat je maandelijks of per kwartaal een vast bedrag betaalt en niet voor verrassingen komt te staan.

Indien je al een eerste richtprijs wenst te bekomen, kan je onderstaand formulier invullen. Je ontvangt van ons dan een basisofferte gebaseerd op de ingevulde gegevens.

Scroll to Top